RSS Feed

Tong in die kies 1

Terwyl ek  nou die foto’s het, moet ek so effens verneuk deur volgende met jou te deel.  Hoe waar dit is, kan ek nie voor instaan nie !

Die betekenis van Kleur : Geel

Staat voor : logica, de geest en het denken en voor kennis van diverse aard ; de kleur van de communicator.

Positieve eigenschappen : geel is de kleur van het levendige temprament, waarbij de geest zich verdiept in nieuwe ideeên, plannen uitdenken of kennis verzamelt. Het is in wezen een kleur van vreugde en van duidelijke communicatie. Heldergeel hoort bij een acteur of entertainer, trwijl fris geelbruin op een wetenschappelijk ingestelde geest duidt.

Negatieve aspecten : onregelmatige, ruwe strepen geel kunnen wijzen op hyperactiviteit, terwijl onder mostergeel jaloezie of wrok kan schuilen. Geel met een metaalglans erover verbergt geheimen of minder eerlijke bedoelingen.

Lichamelijke verbanden : een zuiver heldergeel duidt op goed geheugen, een uitstekend concentratievermogen, een goed functionerend lymfestelsel en zenuwgestel en een gezonde spijsvertering . een dofgeel kan duiden op spijsverteringsproblemen. Ook op huidkwalen, vooral gerelateerd aan stress en op zenuwuitputting of gespannenheid. Geel beheerst de buikstreek, de lever en de nieren, het zenuwstelsel en de gewrichten, waar reumatiek of artritis kan optreden.

http://www.anja-mystery.be/Aura%20betekenis.html

Advertisements

8 responses

  1. Pragtige rose. Ek is mal oor die kleur! So sonnig en vrolik! Baie mooi geneem hoor. 🙂

  2. Mens kan nie alles glo wat hulle op die internet opdis nie

  3. Tong in die kies, ja dit ek kan glo.

%d bloggers like this: